Нека помогнем на Илиана от Варна да продължи живота си! Да

...
Нека помогнем на Илиана от Варна да продължи живота си! Да
Коментари Харесай

Нека помогнем на Илиана от Варна да продължи живота си и отгледа децата си!

Нека помогнем на Илиана от Варна да продължи живота си! Да й подадем ръка в тази нелека битка!

Илиана Жекова е млада жена на 40 години. И се бори с онкологично заболяване.

Първата й среща с диагнозата е при започване на 2018 година. След оперативна интервенция и хистологично проучване тя е диагностицирана с рак на маточната шийка и е ориентирана към химиотерапевтично лекуване. Назначени са й 5 курса химиотерапия (Карбоплатин, Паклитаксел, Бевацизумаб), които не й оказват помощ, а в противен случай - болестта прогресира. Това постанова спирането й. След това Илиана се насочва към гр. София, където до юни 2019 година организира различно лекуване - инсулин-потенцирана терапия.

Следва интервал на непоносими болки по цялото тяло, гастритни рецесии, болки по ставите и зачервявания по кожата.

В началото на тази година (2022 г.) от извършените прегледи се схваща, че има голям брой увеличени лимфни възли. В края на март 2022 година лекарите изписват същата химиотерапия, за която към този момент се знае, че не й работи.

Отчаянието принуждава фамилията да търси разновидности за лекуване в чужбина. Насочват се към Турция. Там слагат нова диагноза - Неходжкинов лимфом. Назначават нова химиотерапия 6 курса, от които Илиана към този момент е провела 1 курс и се усеща по-добре.

Всяка химиотерапия коства на семейстото 8500 евро, сума, непостижима за тях. За да продължи лечението тя има потребност от нашата поддръжка.

Банковите сметки на Илиана Жекова не са дарителски, защото с изключение на за болничните разноски, тя има потребност от средства за път, престой и битови разноски в Турция.

Нека отворим сърцата си и помогнем на една млада жена да се пребори със страшната диагноза! Две деца мечтаят да видят усмивката на своята майка и да я видят здрава!

Може да дарите на следните банкови сметки:

Банка ДСК:

BG34STSA93000013411862

BIC: STSABGSF

Титуляр: Илиана Каменова Кенанова- Жекова

Уникредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД

BG98UNCR70001524510834

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Илиана Каменова Кенанова- Жекова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР